Makelaar worden bij HOI-Makelaars?

Voordelen HOI-Makelaars

 

NVM makelaar of SVM gecertificeerd?  

 

Dan kunt je aan de slag als zelfstandig makelaar zonder kantoor. 

 

Volgens onderzoekbureau SEO Economisch onderzoek (Economische Faculteit van de Universiteit van Amsterdam) is er een ontwikkeling gaande waarbij woningen voornamelijk via internetbemiddelaars van de hand gaan. De reden is verrassend simpel: een lagere bemiddelingsprijs. 

 

Staat het pand goed op internet gepresenteerd dan reageren kandidaat kopers daarop. Dure kantoren met bemanning en etalage zijn overbodig geworden.  Dit geeft nieuwe impulsen aan het ondernemerschap in de makelaardij.  

 

HOI-Makelaars is een NVM kantoor met regionaal opererende zelfstandige NVM makelaars die werken volgens de erecode van de NVM. Zij staan onder toezicht van het Centraal Tuchtcollege van de NVM. De regionale NVM makelaars maken, middels een overeenkomst tot het verrichten van diensten, gebruik van de merknamen NVM, Funda en Realworks van HOI-Makelaars.

 

De regionale NVM makelaars oefenen zelfstandig hun vak uit namens HOI-Makelaars, zij beschikken over een VAR verklaring en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De regionale NVM Makelaars treden op als aankoop- en verkoopcoach en als taxateur.

 

Zij maken gebruik van een centrale backoffice, een landelijke telefoon service (088 4000600) en een intranet met alle benodigde werkmodules, formulieren en aktes rondom het pand, de klant en het management.

 

Bent je geïnteresseerd ? Neem dan contact op met ons. Wij informeren u graag over de vorm, de inhoud van HOI-Makelaars en het rendement van uw makelaarsactiviteiten.